Kierownik sali
Zakres obowiązków
-Przyjmowanie gości restauracji, dbanie o jak najlepszą ich obsługę i zapewnienie komfortu
-Obsługa imprez okolicznościowych, szkoleń i konferencji
-Zarządzanie pracą kelnerów ( m.in. ustalanie grafiku, rekrutacja )
-Obsługa programu GASTRO POS
-Kontrolowanie magazynu, wykonywanie zamówień, inwentaryzacji, współpraca z dostawcami
-Pozyskiwanie nowych dostawców, negocjacje cen i warunków współpracy, kontrola dostaw i jakości produktów
-Dbanie o wizerunek restauracji w mediach społecznościowych
-Współpraca z pozostałymi działami w hotelu w celu zapewnienia jak najlepszej obsługi gości
Nasze wymagania
-Min 5 lat doświadczenia w pracy w hotelu na stanowisku Kierownika/Menadżera/ Menadżerki Restauracji lub Kierownika Sali
-Min 5 lat doświadczenia w pracy na stanowisku Kelnera
-Doświadczenie w obsłudze wesel, imprez okolicznościowych, bankietów, konferencji i szkoleń
-Znajomość obsługi Gastro POS
-Znajomość języka angielskiego co najmniej w stopniu komunikatywnym
-Motywacja do pracy i rozwoju
-Umiejętności menadżerskie
-Skrupulatność i rzetelność
-Wysoka kultura osobista
Oferujemy
-Umowę o pracę
-Przyjazną atmosferę pracy
Jeśli
jesteś gotów podjąć wyzwanie i dołączyć do naszego zespołu, prosimy o
przesłanie CV na adres e-mail: justyna.szepieniec@jas-wedrowniczek.pl
Dziękujemy wszystkim zainteresowanym. Nadesłane dokumenty zostaną rozpatrzone a z wybranymi osobami skontaktujemy się w celu ustalenia dalszych kroków rekrutacyjnych.
Powołaj się na ogłoszenie z dydnia24.pl
Wyślij wiadomość:
Ogłoszenia użytkownika:
Zobacz inne ogłoszenia z kategorii:
Gastronomia